vrijdag 5 juni 2015

5 juni 2015

Eigenlijk had ik al eerder deze week een verslagje willen schrijven van de teamdag in Zoetermeer afgelopen zondag. Maar het is er gewoon niet eerder van gekomen.
Voor mij was het de eerste keer dat ik een teamdag van Stampin'up meemaakte en ik vond het dan ook best spannend. Allemaal nieuwe mensen en wat kun je op z'on dag verwachten. Het was echt super leuk! We begonnen met een voorstelrondje, daarna een zakelijk stukje, waar ik weer veel van geleerd heb.

Van te voren hadden we de opdracht gekregen om een kaart te maken en dan vervolgens voor exact zo'n zelfde kaart een pakketje te maken dat iemand in 20 min. in elkaar kon zetten. De secret sisterswap. Je wist dus niet van wie je het pakketje had, dat werd pas na het knutselen duidelijk. Dan kon je dus ook pas zien wat het oorspronkelijke ontwerp was en wat jij er van gemaakt had.

Hieronder staat de kaart die ik ontworpen had.

Hier zie je alle losse onderdelen die ik in een envelop gestopt had.

En dit is wat Ilona er van gemaakt heeft. erg leuk om te zien. Vooral omdat ik heb ontdekt dat ik de ballonnen eigenlijk altijd links bovenin plak. Het kan dus ook anders :).

Natuurlijk willen jullie ook zien wat ik gemaakt heb. Helaas heb ik geen foto van hoe de originele kaart eruit zag, maar ik moet eerlijk bekennen, die was mooier. Zij had drie van die honinggraadjes en de strook groen iets links van het midden van de kaart geplakt en daar de vlinder bovenop. Zij had dus niet alle stukje gebruikt.
Het was wel ontzettend leuk om te doen en dan blijkt ook maar weer hoe lastig het is om zonder voorbeeld met de "ingredienten" van iemand anders iets te maken.

Na de lunch mochten we aan de slag met producten uit de nieuwe catalogus. Ik heb mijn blenderpennen uitgeprobeerd op verschillende papiersoorten. Het zijn allemaal halve projectjes geworden die ik nog moet afmaken. Als ik ze af heb zal ik ze hier of op mijn facebook pagina laten zien.

Ik hoop dat jullie een beetje een indruk hebben gekregen van mijn eerste teamdag. Het was zeker voor herhaling vatbaar!

Leuk dat je langs bent gekomen en tot de volgende keer.

Creative groeten,
Annelies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten