donderdag 22 oktober 2015

22 oktober 2015

Dat is al weer een hele tijd geleden. Het spijt me dat ik zo lang niets van me heb laten horen, maar soms slokt het leven je behoorlijk op.

En dan is het tijd om iemand te bedanken, die dan altijd voor je klaar staat :). In dit geval is dat mijn zusje. Natuurlijk wil ze niets hebben en ik heb dan ook maar een kleinigheidje voor haar gemaakt. Graag wil ik dat met jullie delen. Het is een doosje dat precies om een plak Tonny's chocolade past.


Graag wil ik met jullie delen hoe ik dit doosje gemaakt heb. Het is heel eenvoudig maar geeft een leuk effect.

De maten van het papier, Night of Navy:
Voor de bodem 5" x 8"
Voor de deksel 5 1/16" x 8 1.16"
De reden dat je voor de deksel 1/16" meer rekent is dat de deksel dat net ietsje groter wordt dan de bodem. De deksel gaat er dan net iets makkelijker op.

Met de stempelset Flower Shop heb ik op de deksel bloemen gestempeld met de inktpad Night of Navy.

Daarna heb ik met versamark inkt het woord Thanks, de woorden for being you en de hartjes gestempeld. Daarna heb ik er wit embossing poeder overheen gedaan en het met de heattool verhit tot alles mooi gestold is.

Nu kun je gaan rillen. Je rilt vervolgens op 3/4" aan alle zijden. Dit doe je zowel voor de bovenkant als voor de onderkant.

Knip op de lange kant een stukje in. Precies op de rillijn die van boven naar beneden loopt, precies tot de rillijn van links naar rechts. Dit doe je op beide hoeken, aan beide lange kanten. Nu kun je het doosje en het deksel in elkaar plakken. Reep Tonny's chocolade erin en je hebt een leuk cadeautje!

Je kunt dit ook heel leuk doen met de hostess stampset " Er is er een jarig" Hieronder het resultaat:


Ik wens jullie veel knutsel plezier bij het maken van dit doosje. Enne..... niet zelf alvast de chocolade opeten he!

Lieve knutselgroeten,
Annelies 
Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten