zondag 22 maart 2015

22 maart 2015

Afgelopen week heb ik een paar dagen vrij genomen om even bij te tanken na vier weken vechten tegen holte ontstekingen. En ik kom het meest tot rust als ik met mijn kaarten aan de gang kan gaan. Je snapt het al, verplicht knutselen dus deze week. Erg he! :).

Ik heb onder andere deze drie kaarten gemaakt. Elke keer met dezelfde basis maar andere kleuren. Het effect is daardoor toch elke keer weer net iets anders.
Ook heb ik ontdekt hoe ontzettend leuk het is om verpakkingen te maken een doosjes voor een tablet chocolade of een verpakking voor merci chocolaatjes of kinder Bueno. Leuk om te tracteren. De workshop van april zal dan ook gewijd zijn aan het maken van deze leuke dingen. Hierbij alvast even een voorproefje om jullie lekker te maken. Dit zijn wat voorbeeldjes van wat mogelijk is, maar wat we precies gaan maken, dat blijft nog even een verrassing.

Wel zal deze workshop daardoor hoger in prijs zijn als de vorige workshops. De kosten zijn deze keer 29,50 euro p.p. incl. materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Bij het materiaal zit ook een envelop punch board ter waarde van 22,95 euro. Deze mag je na de workshop mee naar huis nemen zodat je thuis verder kunt gaan met expirimenteren.
Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie opgedaan hebben. Ik wens jullie veel knutsel plezier en wil jullie danken dat je langs bent gekomen op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten