donderdag 1 januari 2015

1 januari 2015

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar wil ik jullie een heel creatief 2015 wensen. Ik hoop dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad.
De kerstvakantie stond bij mij in het teken van het uitproberen van de producten die ik aangeschaft hebt om mijn workshops te gaan geven. Een kleine greep uit wat ik gemaakt heb wil ik hier met jullie delen.

Deze kaart is gemaakt met de Flower Patch Stamp Set in combinatie met de Flower Fair Framelits Dies. Je kunt deze twee sets ook tegelijk bestellen en bespaart dan 15%. Het is een set waar je heel veel kanten mee op kunt en waar je je fantasie de vrije loop kunt laten. Om wat op gang te komen heb ik pintrest afgeschuimd op zoek naar inspiratie en die is er inmiddels volop.

Ook deze is gemaakt met dezelfde set. De kleuren die ik gebruikt heb komen allemaal uit de subtles collection.
Voor deze kaart heb ik de "lotus blossom stamp set" gebruikt. Dit is een set uit de Sale A Bration catalogus die 6 januari ingaat. Voor elke €60 die je besteedt aan producten uit de jaarlijkse catalogus en/of de zomer catalogus mag je een product uitzoeken uit de Sale A Bration catalogus. O.a. dus deze prachtige set. Ook deze kleuren komen uit de subtles collection.

Ik hoop dat jullie hierdoor ook geinspireerd raken om aan de slag te gaan. Ik ben heel benieuwd wat jullie hier van vinden.


2 opmerkingen:

  1. I'm so amazed!! You became a Stampin' Up Demonstrator!! That is wonderful!! Maybe you can do a party for us at my parents house!! That would be so fun!! (it might not be financially profitable though, since prob we won't be able to order and get it shipped on time etc..... but it would be fun anyway!) I miss being a demonstrator. I'm so happy for you. It's so fun and rewarding :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I'd love to! When are you planning to come to Holland?

      Verwijderen