vrijdag 2 september 2016

Bloghop Happy Stampin' Team 2-9-2016






   


Hallo, wat leuk dat je langs komt. Je bent op de bloghop van Happy Stampin Team waar je leuke en mooie projecten kunt zien gemaakt met producten uit de nieuwe Autumm-Winter Catalogue van Stampin up. Je kunt vandaag veel ideeën en inspiratie op doen.




De kaart die ik gemaakt heb is gemaakt met de stempelset Merry Mice, een hele leuke set met schattige muisjes waar je heel veel leuke dingen mee kunt doen. Het papier dat ik gebruikt heb is Real Red (14,8 x 21 cm) en Night of Navy (10 x 14,3 cm).
De stempel is gestempeld op Shimmery White (7 x 8,5 cm) Shimmery White is heel erg geschikt om op te kleuren met de aquapainters of de blenderpennen. Ik heb gekozen voor de aquapainters.
De kleuren die ik heb gebruikt om in te kleuren zijn: Real Red, Cucumber Crush, Pacific Point, Smokey Slate, Pink Pirouette, Night of Navy, Soft Sky en Marina Mist.
De tekststempel heb ik gestempeld met Night of Navy op een restje Whisper White.






Ik hoop dat jullie hierdoor geinspireerd zijn.

Als je op vorige klikt kom je bij Durvina terecht, als je op volgende drukt kom je bij Inge.
Veel plezier met hoppen!

http://dutchstampin.blogspot.nl/2016/09/bloghop_2.html                                           http://leukedingenvaningen.blogspot.nl/2016/09/bloghop.html
                   



Hieronder vind je de volledige lijst met deelnemers:
  
Janneke
Moniek  
Xandra
Marloes 

Sylvia
Durvina

Annelies  (hier ben je nu)
Ingen
Theresia  
Wilma
Anita 



9 opmerkingen: