dinsdag 24 februari 2015

24 februari 2015

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen. Maar ik ben helaas, net als velen met mij, geveld door een vervelende griep/verkoudheid, die nu al 2,5 week duurt. In de tussentijd heb ik wel wat gedaan. Mede omdat mijn Valentijn het niet echt kan waarderen als ik niets van me laat horen :). Ook had ik nog een workshop gepland staan, die ik toch door heb laten gaan. Het was een gezellige ochtend waar ik maar een deelnemer had, maar dat was op dat moment ook wel even goed zo. We zijn heerlijk samen aan de gang gegaan en het is een ontspannen ochtend geworden.

De kaart die ik voor mijn valentijn gemaakt heb, is een kaart die niet heel moeilijk en bewerkelijk is, maar ook simpele kaarten kunnen mooi zijn.


Voor deze kaart heb ik onder andere de Banner punch gebruikt waarmee je dus deze leuke banners kunt uit ponsen. Vervolgens heb ik de kaart afgewerkt met een teksstempel uit de simply wonderful stamp set. Een set dat deze maand nog te verdienen is tijdens de Sale a Bration en vervolgens heb ik twee strikjes gemaakt met de Baker's Twine Tangerine Tango en op de kaart geplakt.

Voor de workshop's in februari hebben we onder andere de gewerkt met de Celebrate Today StampSet en dit is wat ik die ochtend heb gemaakt. Ik heb hier al eerder kaarten geplaatst met deze set, maar ik blijf de set erg leuk vinden en er is ook heel veel mogelijk met deze set. Ik heb nog lang niet alles uitgeprobeerd, dus voorlopig vermaak ik me nog wel met deze leuke set.


Voor diegene die goed kijken en zich afvragen waarom er Happy Reading op de ballon staat. Deze kaart is gemaakt voor een bookcrosser (een van mijn hobby's is bookcrossing) die de winterloterij gewonnen had. En misschien had je het al geraden, maar die persoon moest ik dus een boek toesturen.

De laatste kaart die ik jullie wil laten zien is gemaakt met een stempel uit de set A happy thing stamp set, deze komt ook uit de Sale A Bration catalogus en is dus ook nog te verdienen tot 31 maart. Dit is ook een van de sets die we gaan gebruiken voor de workshops van maart. Ik vind ze zelf prachtig, maar ben nog aan het oefenen met het inkleuren. Maar hierbij krijgen jullie toch al een beetje een idee.


En mocht je het leuk vinden om hiermee aan de gang te gaan, laat het me dan weten. Je kunt aanschuiven bij een van de workshops bij mij thuis, maar je kunt ook zelf wat mensen uitnodigen en bij jouw thuis een gezellige ochtend/middag of avond organiseren. Ik kom graag bij je langs en voor de gastvrouw zit er natuurlijk ook altijd iets extra's aan vast. Neem maar contact op als je daar meer over wilt weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten